Londra – orasul caselor elegante, minimaliste

Sunt abonata la cateva reviste online de design interior si arhitectura. De ce?

Pentru ca imi place sa vad case frumoase, idei de amenajare a camerelor, si de ce nu, ma ajuta sa ma apropii de visul meu de a sta la casa intr-o buna zi.

De multe ori vad prezentari de case interesante, case in care sa poti locui cu copiii sau nepotii, fara a-ti fi frica sa nu se verse ceva pe covorul alb sau pe mobila pretioasa.

Am observat ca sunt atrasa de contrastul de culori, dar si de nuante de maro si bej. Sunt surprinsa ca la o locuinta sunt atrasa de aceasta gama de culori, dar in garderoba imi lipsesc. Am cateva articole de imbracaminte bej, dar maro nu am nimic.

Dar sa revin la case si la design interior.

Mai jos iti prezint o casa care din multe puncte de vedere intruneste lista de atribute pe care le voi avea si la casa noastra, candva.

Este situata in Londra, iar de design s-a ocupat firma Staffan Tollgard Design Group. Baia si livingul sunt camerele mele preferate din aceasta casa. Si terasa, chiar daca as vrea mai mult spatiu verde. Enjoy!

Belgravia House

Belgravia-House-01 londra orasul caselor elegante minimaliste Belgravia-House-03 Belgravia-House-04 Belgravia-House-06 Belgravia-House-07 Belgravia-House-08 Belgravia-House-09 Belgravia-House-10 Belgravia-House-11 Belgravia-House-12 Belgravia-House-13 Belgravia-House-14 Belgravia-House-15 Belgravia-House-16 Belgravia-House-17 Belgravia-House-18 Belgravia-House-19 Belgravia-House-20

Pentru iubitorii de design interior, la preturi accesibile recomand magazinul online Somproduct, unde gasesti o multime de articole interesante, originale, pentru casa, la reducere.

Mai multe articole pentru casa si pentru design interior gasesti vizitand catalogul Mujo de magazine online cu articole pentru casa.

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu reducerile si promotiile magazineloronline din Romania.

Tie ce iti place cel mai mult la Belgravia House?

Sursa foto: www.homedsgn.com