Ghete de toamnă cu franjuri – cele mai ieftine recomandări online

Dacă până acum ne-am bucurat de pantofi, de acum toamna cea ploioasă ne îndeamnă să trecem la purtarea ghetelor, dacă nu direct la cizme de cauciuc. În aceasta toamnă se poartă foarte mult franjurile: la genți, la veste, la cardigane și pulovere și de ce nu și la ghete comode.

Să nu te aștepți la franjuri lungi până în pământ ca la cardigane, nu de alta dar nu ai reuși să mergi doi pași fără să te împiedici. Dar ghetele de toamnă cu franjuri scurte, laterale sau frontale, mai scurte și late sunt în tendințe.

Mai jos am făcut o selecție de 10 ghete ieftine de toamnă, modele cu franjuri care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Ca și raport calitate-preț magazinul online dEpurtat are de departe cea mai variată ofertă de ghete de toamnă ieftine, cu prețuri ce nu depășesc 139 lei.

Ghete de toamnă cu franjuri – cele mai ieftine modele online

Pentru mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea pe mărimi a ghetelor cu franjuri pe care plănuiești să le incluzi în garderoba ta în această toamnă te rog să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online care le comercializează.

Ghete Box negre
Ghete Box negre

Ghete Savan negre
Ghete Savan negre

Ghete Grohi negre
Ghete Grohi negre

Ghete Pro negre
Ghete Pro negre

Toate ghetele cu franjuri din această selecție sunt din piele ecologică, abia la vară vei putea cumpăra modele din piele naturală la prețuri ca acestea. Dar din experiența personală cu magazinul online dEpurtat produsele rezistă, măcar un sezon.

Ce-i drept, nu le port în fiecare zi, încerc să le alternez pentru a le prelungi viața. Pentru zilele ploioase încerc să șterg și să usuc ghetele când ajung în casă, tocmai pentru a le păstra în formă impecabilă cât mai mult timp.

Ghete Cabron negre
Ghete Cabron negre

Ghete Franz negre
Ghete Franz negre

Ghete Ravel bleumarin
Ghete Ravel bleumarin

Ghete Ceity negre
Ghete Ceity negre

Pentru această selecție am preferat mai mult ghete negre cu franjuri, sunt cele mai căutate și mai apreciate, fiind foarte ușor de asortat și de integrat în ținutele de zi cu zi. Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, ghetele maro ar fi mult mai ușor de întreținut, pentru că se anunță o toamnă ploioasă. Nu știu cum este la voi în cartier, dar la noi, bălțile sunt stăpâne și pe străzi și pe trotuare :) .

Ghete Planto negre
Ghete Planto negre

Ghete Trif bej
Ghete Trif bej

Cel mai mult îmi place să port ghetele negre cu  franjuri la ținute all black: o rochie mulată, peste genunchi, cu o tăietură pe picior, o geacă din piele ecologică, o geantă drăguță, o eșarfă cu print vesel pentru a aduce un pic de culoare ținutei. Poți adăuga o pălărie chic și câteva bijuterii aurii pentru a completa outift-ul. Tu cum porți ghetele de toamnă cu franjuri?

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din fashion și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de ghete ieftine cu franjuri, în tendințe în această toamnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: