Fiole cu acid hialuronic Gerovital – păreri după utilizare

Fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution au intrat în ritualul meu de hidratare a tenului de câțiva ani buni. Le-am tot lăudat, atât în mediul online cât și în offline.

M-am hotărât totuși să le acord atenția cuvenită într-un review, în care să-mi exprim părerile după ani de folosire, deși cred că nu mai au nevoie. Doar simplul fapt că au rămas atâția ani în rutina mea de îngrijire ar trebui să te convingă să le folosești.

De unde cumperi online fiole cu acid hialuronic Gerovital?

Fiolele minune pot fi cumpărate online de la farmec.ro si de la eMag. Cei de la eMag au mai tot timpul oferte și reduceri, deci stai cu ochii pe magazinul online. Nu știu cum se face că atunci când dau o comandă la ei pun în coș și o cutie de fiole cu acid hialuronic Gerovital, deși nu am terminat rezerva din dulăpiorul de cosmetice.

fiole-gerovital

Ce conțin fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution?

Fiolele conțin un ser bogat în Superoxid Dismutază și acid hialuronic pur și lipozomal, cu efecte intens hidratante și de netezire a ridurilor. Acidul hialuronic pur are efecte intensiv hidratante, reface rezervele hidrice ale pielii și diminuează pierderile transepidermale de apă. Lipozomii cu acid hialuronic pătrund în piele și umplu ridurile din interior, astfel ridurile și liniile fine sunt mult diminuate.

Pachetul conține 10 fiole de sticlă fiecare a câte 2 ml. Conținutul fiolei se răstoarnă în palmă și se aplică prin masaj ușor pe fața proaspăt demachiată și ușor umezită cu apă termală. Fiolele se folosesc dimineața sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte de durată se recomandă ca tratamentul să fie lunar.

Cui se adresează fiolele cu acid hialuronic?

Fiolele cu acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution se potrivesc pentru toate tipurile de ten: sensibil, uscat, mixt, gras.

Dacă ai peste 30 de ani și ai riduri fine, sau de expresie (sper că de la prea mult zâmbit și râsete și nu de la supărări), dacă dorești un produs de hidratare fără compuși chimici pe care abia poți să le pronunți, atunci fiolele cu acid hialuronic de la Gerovital sunt perfecte pentru tine.

Fiole cu acid hialuronic Gerovita H3 Evolution – păreri după utilizare

Ce îmi place la fiolele cu acid hialuronic

  1. Hidratează mai bine ca orice altă cremă pe care am folosit-o. Și am folosit în viața mea creme scumpe, cu prețuri de peste 150 lei. Așa că la aproximativ 50 lei/lună, timp de 10 zile se merită să dai banii pe cutia de fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution.
  2. Reduce ridurile fine, dar și pe cele mai adânci. Pentru ca efectul să fie de durată acest tratament trebuie efectuat în fiecare lună, altfel ridurile revin.
  3. O singură fiolă de sticlă din cutie conține 2 ml. Pentru a-ți proteja mâinile îți recomand să înfășori fiola într-un șervețel înainte de rupere. Eu trag tot conținutul fiolei într-o seringă. Atunci când am pus în mână tot conținutul fiolei mi s-a întâmplat să-mi mai curgă pe lângă palmă. Așa că eu pun câte puțin lichid din seringă în palmă și aplic pe zone. Câteodată, dacă mi se pare că pielea nu mai absoarbe conținutul fiolei, fac o pauză de 5 minte și revin cu aplicarea.
  4. Le folosesc seara pentru că mă demachiez cu peria Philips de curățare a tenului și mi se pare că fiolele sunt absorbite mai bine de piele. Umezesc ușor tenul cu apă termală, apoi pun pe piele acidul hialuronic. Ca ultim pas în rutina de seară plic și crema hidratantă Cerave.
  5. După cele 10 zile/lună în care folosesc fiolele cu acid hialuronic Gerovital tenul este mai luminos, pielea mai fermă, parcă mai tânără.

Ce nu îmi place la fiolele cu acid hialuronic Gerovital

Nu au factor de protecție solară, le folosesc după demachiere seara. Dacă te hotărăști să le folosești dimineața, pe tenul curat, înainte de a te machia, nu uita să aplici și o cremă hidratantă cu factor de protecție sau un fond de ten cu SFP mare.

Concluzii

Nu îmi aduc aminte să fi fost vreodată mai mulțumită de un produs de hidratare, de aceea lista cu ce nu îmi place la fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution are doar un punct, care oricum nu mă afectează pentru că le folosesc seara.

Dacă ești familiarizată cu comenzile online de pe site-uri internaționale îți recomand și acidul hialuronic cu 5 molecule HadaLabo. Îl poți cumpăra de pe Amazon, eBay. Acesta poate fi folosit zilnic, atât dimineața cât și seara. Nu uita de SPF!

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după utilizarea îndelungată a fiolelor cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: