Festivalul toamnei vine cu reduceri mari!

festivalul toamnei emag reduceri octombrie

Ca o împătimită de shopping ce sunt, mai ales online din lipsă de timp, ar fi o jignire să nu te anunț despre reducerile de la Festivalul toamnei.

Nu se lasă cu cântat, decât la duș dacă te ține vocea. Este vorba de promoțiile eMag, desfășurate în perioada 13- 19 octombrie 2015.

Ce oferte bune găsești la Festivalul toamnei de la eMag?

Reduceri de până la 50% la secțiunea mobile:

  • best deal (părerea mea) telefonul Samsung Galaxy S6, redus de la 2999 lei la 2499 lei;
  • tableta Apple iPad Air 2, 16GB – preț redus de la 2399 lei la 2099 lei.

Cam atât cu reducerile la IT, să vedem ce reduceri interesante găsim la alte categorii care ne interesează pe noi, femeile:

  • reduceri de până la 50% la ceasuri și accesorii;
  • idem la încălțăminte și îmbrăcăminte sport;
  • discounturi îmbietoare la categoria de plăci de păr și perii rotative. Peria Babyliss Intuitive, mult apreciată de doamne și domnișoare are prețul redus de la 399 lei la 239 lei;
  • nici articolele pentru copii nu au scăpat de reduceri la Festivalul toamnei la eMag. Găsești Pamperși la super prețuri. Aparatele de aerosoli și nebulizatoare, atât de necesare în casă când ai un copil mic au prețuri deosebit de avantajoase.
  • decorațiunile de Halloween beneficiază de reduceri de până la 50%, pentru că pe 31 octombrie trebuie să avem casa decorată în spiritul celebrului eveniment. Am văzut și brazi pentru Crăciun la ofertă, așa că dacă nu ai unul îl poți cumpăra la reducere.

Dacă vrei să afli ce se poartă, cum se poartă, dar mai ales de unde să cumperi online avantajos îți recomand să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost reducerile de la Festivalul toamnei la eMag, cele care mi s-au părut interesante, cel puțin așa de început, pentru că sunt sigură că voi mai remarca și alte produse best-deal pe care chiar se merită să le cumperi cu discount. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!