Fashion Week la început de toamnă! Reduceri de până la 80%!

reduceri fashion week elefant

În săptămâna 21 – 27 septembrie 2015 este activă oferta de toamnă Fashion Week la unul dintre magazinele mele preferate online. Nu cred că trec două-trei săptămâni fără să fac o comandă de la ei sau să le recomand produsele altor prietene.

Dar să revenim la oferta de inceput de toamnă FashionWeek de la Elefant. Vei putea beneficia de reduceri de până la 80% la ceasuri, parfumuri, genți, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Reduceri mari la început de toamnă de la Elefant

Să le luăm pe rând:

  • reduceri de până la 77% la ceasuri. Branduri la reducere în această săptămână 21 – 27 septembrie: Fossil, Spinnaker, Tommy Hilfiger, Bigotti Milano;
  • discounturi de până la 70% la parfumuri pentru femei și bărbați. Branduri cu preț redus: Calvin Klein, Trussardi, Guess, Versace, Bvlgari, Joop, Nikos și astea sunt doar câteva;
  • genți de damă cu super reduceri. Găsești genți de la 69 lei, iar gențile Francesca Moretti au prețuri de la 149 lei;
  • reduceri de minim garantat 50% la cărți;
  • reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte și încălțăminte.

Studiază ofertele Elefantului și până la sfârșitul săptămânii te poți decide ce să-ți cumperi la reducere.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi tot timpul la curent cu tendințele din fashion și home-deco precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările cu reducerile de toamnă din această săptămână de la Elefant. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!