Explozie de culoare in aer

Festivalul de baloane cu aer cald

In luna octombrie, cerul din Albuquerque prinde culoare.

Cerul este invadat de baloane colorate prezente pentru International Hot Air Ballon Fiesta. Evenimentul care dureaza 9 zile, este cel mai mare festival de baloane cu aer cald din lume. Chiar inainte de rasaritul soarelui 750 de baloane isi incep zborul.

Acest eveniment ar trebui sa fie pe lista lucrurilor pe care sa vrei sa le vezi macar o data in viata. Dar momentan sa ne bucuram de pozele din aceasta editie a Festivalului baloanelor cu aer cald.

Festivalul baloanelor cu aer cald de la Albuquerque editia 2014

hot_air_ballon_-HonestlyWTF_1 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_2 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_3 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_4 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_5 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_6 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_7 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_8 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_9 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_10 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_11 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_12 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_013 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_14 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_15 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_16 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_17-(1) hot_air_ballon_-HonestlyWTF_18 hot_air_ballon_-HonestlyWTF_19

Sursa foto: honestlywtf.com