Explozie de culoare in aer

Festivalul de baloane cu aer cald

In luna octombrie, cerul din Albuquerque prinde culoare.

Cerul este invadat de baloane colorate prezente pentru International Hot Air Ballon Fiesta. Evenimentul care dureaza 9 zile, este cel mai mare festival de baloane cu aer cald din lume. Chiar inainte de rasaritul soarelui 750 de baloane isi incep zborul.

Acest eveniment ar trebui sa fie pe lista lucrurilor pe care sa vrei sa le vezi macar o data in viata. Dar momentan sa ne bucuram de pozele din aceasta editie a Festivalului baloanelor cu aer cald.

Festivalul baloanelor cu aer cald de la Albuquerque editia 2014

hot_air_ballon_-HonestlyWTF_1hot_air_ballon_-HonestlyWTF_2hot_air_ballon_-HonestlyWTF_3hot_air_ballon_-HonestlyWTF_4hot_air_ballon_-HonestlyWTF_5hot_air_ballon_-HonestlyWTF_6hot_air_ballon_-HonestlyWTF_7hot_air_ballon_-HonestlyWTF_8hot_air_ballon_-HonestlyWTF_9hot_air_ballon_-HonestlyWTF_10hot_air_ballon_-HonestlyWTF_11hot_air_ballon_-HonestlyWTF_12hot_air_ballon_-HonestlyWTF_013hot_air_ballon_-HonestlyWTF_14hot_air_ballon_-HonestlyWTF_15hot_air_ballon_-HonestlyWTF_16hot_air_ballon_-HonestlyWTF_17-(1)hot_air_ballon_-HonestlyWTF_18hot_air_ballon_-HonestlyWTF_19

Sursa foto: honestlywtf.com