Eclipsa preturilor – evenimentul de shopping de care trebuie sa profiti!

eclipsa preturilor reduceri la elefant

Azi, 17 martie 2015, de la ora 08:00 incepe evenimentul de shopping online cel mai important al lunii. Elefant, pentru ca la ei se organizeaza, promite reduceri semnificative si oferte speciale la o multime de produse.

Ofertele din cadrul evenimentului Eclipsa preturilor sunt valabile pana pe 22 martie 2015, bineinteles in limita stocului disponibil.

Elefantul a anuntat o serie de produse vedeta, cu preturi deosebit de avantajoase.

Mai jos iti prezint aceste produse vedeta, dar si cateva produse pe care stau cu ochii ca un soim, poate-poate le voi gasi la reducere.

Eclipsa preturilor – produse vedeta

Apa de parfum Calvin Klein
Apa de parfum Calvin Klein

Apa de parfum Calvin Klein poate fi cadoul perfect pentru iubitul/sotul/fratele tau. Pretul avantajos in cadrul ofertei Eclipsa preturilor il impune in topul produselor vedeta. In perioada 17 – 22martie 2015 il poti cumpara la 119 lei.

Ceas Tommy Hilfiger
Ceas Tommy Hilfiger

Ceasurile Tommy Hilfiger sunt mereu in topul preferintelor cumparatoarelor online. Acest ceas beneficiaza de o reducere de 55%. Fa-ti-l cadou cu ocazia promotiei Eclipsa preturilor, incepand de azi, 17 martie 2015.

Cincizeci de umbre ale lui Grey
Cincizeci de umbre ale lui Grey

Daca nu ai fost la film, poti sa stai linistita. Nu a fost cine stie ce. Dar cartea este bunicica (parerea prietenelor care au citit-o). La promotia Eclipsa preturilor poti cumpara primul volum la 26,95 lei. Click pe poza daca te intereseaza mai multe detalii!

Geanta plic Roberta M
Geanta plic Roberta M

Geanta plic Roberta M. o vei putea cumpara la pretul de 119 lei, redus de la 528 lei. Este disponibila pe mai multe variante de culori: aluna, cobalt, grej, gri, maro si negru. Pentru mai multe detalii da click pe poza!

Notebook Lenovo IdeaPad
Notebook Lenovo IdeaPad

Pentru cei care vor sa-si cumpare laptop, Elefantul vine cu o super promotie la un model Lenovo IdeaPad.

De la ora 08:00, azi 17 martie 2015 si pana pe 22 martie 2015, acest notebook va putea fi achizitionat cu pretul de 999 lei. Click pe poza pentru mai multe detalii!

Scaun pliabil Napoli negru
Scaun pliabil Napoli negru

Acest scaun pliabil de gradina din colectia Mobexpert va putea fi cumparat cu 60% reducere in perioada 17 – 22 martie 2015, cu ocazia Eclipsei preturilor.

Inscrie-te la newsletter pentru a fi tot timpul la curent cu reducerile si ofertele magazinelor online cele mai importante din Romania.

Acestea au fost produsele vedeta ale acestei oferte Eclipsa preturilor de la Elefant. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!