Design interior alb negru – ce poti cumpara online

Design interior alb negru

Vrei un design interior alb negru pentru livingul sau dormitorul tau? Pare usor, si dintr-un anumit punct de vedere este: stii care este culoarea peretilor. Alb, desigur! Dar abia dupa ce varuiesti peretii, vine partea cea grea. Trebuie sa gasesti un echilibru intre alb si negru. Acesta poate fi dobandit prin alegerea accesoriilor potrivite pentru un design interior alb negru.

Albul peretilor poate fi estompat prin alegerea unor tablouri monocrome, sau a unor rame de fotografii cu familia si prietenii dragi. Sau poti alege un autocolant negru/gri pentru peretii tai, un model care sa te relaxeze si sa fie in concordanta cu designul camerei. Adica daca ai ales modele geometrice pentru design, autocolantul trebuie sa aiba si el aceleasi motive. In schimb, pentru un autocolant floral, accesoriile de design trebuie sa fie si ele romantice, feminine.

Poti alege perne decorative cu design alb negru sau piese de mobilier mic de sticla neagra.

Mai jos am facut o scurta selectie de accesorii la reducere pe care le poti cumpara daca vrei camere cu design interior alb negru. Da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre produsele care te intereseaza. Vei fi redirectionata pe pagina magazinului online care le comercializeaza.

Design interior alb negru – recomandari de shopping online

Perna alb-negru
Perna alb-negru

Perna white and black
Perna white and black

Set 2 suporturi carti
Set 2 suporturi carti

Rama 6 fotografii neagra
Rama 6 fotografii neagra

Set 2 rafturi negre
Set 2 rafturi negre

Vas ceramic alb
Vas ceramic alb

Masuta de cafea Nadine
Masuta de cafea Nadine

Masuta Round
Masuta Round

Mai multe articole pentru un design interior alb-negru gasesti aici.

Vrei sa fii la curent cu cele mai bune promotii si oferte ale magazinelor online din Romania? Aboneaza-te la newsletter!

Acestea au fost recomandarile de accesorii pentru design interior alb negru la reducere. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!