Acum ai colecția Missguided și în România

mujo-colectia-missguided-in-romania

Sfârșitul verii aduce și vești bune, nu doar nostalgie după zile călduroase.

Putem cumpăra produse Missguided și în România, fără a mai fi nevoie să așteptăm 2 săptămâni o comandă din UK, de pe site-ul lor oficial sau de la Asos.

Brandul Missguded de modă fast-fashion (ca Zara) este originar  din UK, unde are și sediul central. Se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Colecțiile Missguided cuprind aproximativ 6000 de articole vestimentare și au secțiuni speciale pentru femeile înalte, pentru cele mignone și bineînțeles și mărimi mari, plus size.

Ca și brand ambassador pentru Missguided le menționez pe Nicole Scherzinger, Pia Mia, Pamela Anderson. Multe dintre produse sunt realizate în colaborare cu bloggerițe de fashion foarte cunoscute la nivel internațional.

Pe scurt brandul Missguided este unul foarte tânăr, din 2009, se adresează femeilor moderne. De obicei acestea sunt primele care încearcă tendințele sezonului, femei care știu foarte bine să-și pună în evidență atuurile.

Mai jos am făcut o scurtă selecțe de articole vestimentare Missguided care mi-au plăcut și pe care mi le-aș comanda cu ochii închiși. Dă click pe poze pentru a afla cât costă produsele Missguided. Vei fi redirecționată către magazinul online Answear, de unde le poți cumpăra.

Produse Missguided în România – recomandări online

Bluza de toamna MissguidedBluza de toamna Missguided
Bluză de toamnă Missguided

Geaca bomber Missguided
Geacă bomber Missguided

Fusta Missguided
Fustă Missguided

Rochie Missguided
Rochie Missguided

Pantaloni tigareta Missguided
Pantaloni țigaretă Missguided

Salopeta Missguided
Salopetă Missguided

Te interesează și alte articole de îmbrăcăminte de firmă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost produsele preferate din colecția de toamnă Missguided. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: missguided.eu