Colectia Giuseppe Zanotti 2014

colectia giuseppe zanotti 2014

A venit randul colectiei de incaltaminte Giuseppe Zanotti pentru inca o runda de relaxare vizuala. Se implinesc 20 de ani de la prima colectie de incaltaminte Giuseppe Zanotti.

Poate ca nu-ti vine sa crezi dar primele colectii Giuseppe Zanotti au fost esecuri. Deci si marii designeri au parte de esecuri. Important este ca nu a renuntat la visul lui si acum ne incanta cu creatiile sale.

Cum crezi ca sarbatoreste Giuseppe Zanotti 20 de ani de cariera? Nu cu o carte autobiografica sau cu un film despre viata lui (desi ar fi o idee buna un film numai cu pantofi de lux), ci cu inca o colectie impresionanta de pantofi si botine care atrag privirile tuturor prin eleganta si nonconformism.

Dar destul cu vorba, sa ne relaxam doamnelor si domnisoarelor!

Colectia Giuseppe Zanotti 2014

1colectia giuseppe zanotti2colectia giuseppe zanotti3colectia giuseppe zanotti4colectia giuseppe zanotti5colectia giuseppe zanotti6colectia giuseppe zanotti7colectia giuseppe zanotti8colectia giuseppe zanotti9colectia giuseppe zanotti10colectia giuseppe zanotti11colectia giuseppe zanotti12colectia giuseppe zanotti13colectia giuseppe zanotti14colectia giuseppe zanotti15colectia giuseppe zanotti16colectia giuseppe zanotti17colectia giuseppe zanotti18colectia giuseppe zanotti19colectia giuseppe zanotti20colectia giuseppe zanotti21colectia giuseppe zanotti22colectia giuseppe zanotti23colectia giuseppe zanotti24colectia giuseppe zanotti25colectia giuseppe zanotti26colectia giuseppe zanotti
In Romania poti cumpara incaltaminte marca Giuseppe Zanotti de la B-mall si Mycloset.

Aceasta a fost colectia de incaltaminte Giuseppe Zanotti 2014. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping! Sursa foto: www.fashionstylemag.com