Colectia Giuseppe Zanotti 2014

colectia giuseppe zanotti 2014

A venit randul colectiei de incaltaminte Giuseppe Zanotti pentru inca o runda de relaxare vizuala. Se implinesc 20 de ani de la prima colectie de incaltaminte Giuseppe Zanotti.

Poate ca nu-ti vine sa crezi dar primele colectii Giuseppe Zanotti au fost esecuri. Deci si marii designeri au parte de esecuri. Important este ca nu a renuntat la visul lui si acum ne incanta cu creatiile sale.

Cum crezi ca sarbatoreste Giuseppe Zanotti 20 de ani de cariera? Nu cu o carte autobiografica sau cu un film despre viata lui (desi ar fi o idee buna un film numai cu pantofi de lux), ci cu inca o colectie impresionanta de pantofi si botine care atrag privirile tuturor prin eleganta si nonconformism.

Dar destul cu vorba, sa ne relaxam doamnelor si domnisoarelor!

Colectia Giuseppe Zanotti 2014

1colectia giuseppe zanotti 2colectia giuseppe zanotti 3colectia giuseppe zanotti 4colectia giuseppe zanotti 5colectia giuseppe zanotti 6colectia giuseppe zanotti 7colectia giuseppe zanotti 8colectia giuseppe zanotti 9colectia giuseppe zanotti 10colectia giuseppe zanotti 11colectia giuseppe zanotti 12colectia giuseppe zanotti 13colectia giuseppe zanotti 14colectia giuseppe zanotti 15colectia giuseppe zanotti 16colectia giuseppe zanotti 17colectia giuseppe zanotti 18colectia giuseppe zanotti 19colectia giuseppe zanotti 20colectia giuseppe zanotti 21colectia giuseppe zanotti 22colectia giuseppe zanotti 23colectia giuseppe zanotti 24colectia giuseppe zanotti 25colectia giuseppe zanotti 26colectia giuseppe zanotti
In Romania poti cumpara incaltaminte marca Giuseppe Zanotti de la B-mall si Mycloset.

Aceasta a fost colectia de incaltaminte Giuseppe Zanotti 2014. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping! Sursa foto: www.fashionstylemag.com