Ciresi infloriti Japonia – cele mai frumoase instantanee

Pink Sakura – culoarea roz pal a florilor de cires este asociata culturii japoneze. Acesti pomi infloresc in fiecare primavara de-a lungul Japoniei, dar sunt atat de frumosi incat am adunat cateva fotografii superbe cu ciresii infloriti.

Florile de cires sunt legate de vechea traditie japoneza Hanama – picnic sub un copac Sakura. Desi este de asemenea originar si in Coreea si China, Sakura a fost integrat in cultura japoneza.

Sa ne bucuram si noi de aceste instantanee minunate care sa alunge norii si tristetea din suflete.

Ciresi infloriti Japonia

Ciresi infloriti in Japoniacherry-blossom-sakura-30_miniCiresi infloriti Japoniacherry-blossom-sakura-24_minicherry-blossom-sakura-22_minicherry-blossom-sakura-18_minicherry-blossom-sakura-17_minicherry-blossom-sakura-16_minicherry-blossom-sakura-14_minicherry-blossom-sakura-13_minicherry-blossom-sakura-12_minicherry-blossom-sakura-11_minicherry-blossom-sakura-9_minicherry-blossom-sakura-8_minicherry-blossom-sakura-7_minicherry-blossom-sakura-6_minicherry-blossom-sakura-5_minicherry-blossom-sakura-4_minicherry-blossom-sakura-3_minicherry-blossom-sakura-2_minicherry-blossom-sakura-1_mini

Sursa foto: boredpanda.com