Castiga 1000 euro la Mujo Online Shopping Challenge

Mujo Online Shopping Challenge Mujo Online Shopping Challenge

Ei bine, tocmai am incheiat concursul lunii Mai si vom incepe astazi concursul lunii Iunie (prelungit si in Iulie) care va poate aduce cel mai mare premiu care s-a castigat vreodata pe Mujo.ro: 1000 EURO.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

E destul de simplu. Trebuie sa cumperi ceva, orice, de la cel putin unul dintre magazinele de mai jos.

Fiecare persoana pe care o trimitem de aici spre aceste magazine online si care cumpara ceva are sansa sa castige premiul cel mare.

In competitie intra doar comenzile valide, livrate si platite, nu se iau in considerare comenzile false, anulate, refuzate la livrare, etc…

Perioada de desfasurare este 1 Iunie – 31 Iulie 2012. Dintre toate comenzile valide se va alege un singur castigator care va lua marele premiu, tragere la sorti efectuata cu ajutorul site-ului random.org pe data de 30 iunie, ora 00.00.

Magazine recomandate

3suisses
3 Suisses
Ama Fashion
Ama Fashion
La Femme
La Femme
Sevensins
Sevensins
Just4girls
Just4girls
Vola
Vola

Fashion Up
Fashion Up
Meli Melo
Meli Melo
Papucei
Papucei
Flanco
Flanco

Viziteaza si sectiunea MAGAZINE ONLINE pentru a vedea si alte magazine de haine, incaltaminte, lenjerie, accesorii, cosmetice sau electronice de la care poti cumpara.

Dupa ce ai finalizat comanda trimite-ne un mail pe adresa office@mujo.ro cu subiectul Concurs si urmatoarele informatii:

– numele cu care ai plasat comanda

– data plasarii comenzii

– magazinul / numarul comenzii

Aceste date vor fi folosite pentru a efectua tragerea la sorti si pentru a valida castigatorul dupa care le vom sterge, nu pastram date confidentiale si nu le folosim in alte scopuri.

Fiecare comanda va intra in tragerea la sorti deci poti face mai multe comenzi, la acelasi magazin sau la magazine diferite, daca vrei sa ai mai multe sanse de castig.

Cum castigi 1000 EURO?

Valoarea premiului este variabila.

Oricine face cumparaturi online la magazinele participante, pentru fiecare cumparatura facuta, potul creste cu 1 euro. Deci este nevoie de 1000 de actiuni de cumparare pentru ca potul sa ajunga la 1000 EURO.

Fiecare persoana poate face cate comenzi doreste, la cate magazine doreste, o comanda reprezinta o sansa de castig deci mai multe comenzi = mai multe sanse.

Vrei sa ajunga premiul la suma de 1000 de euro?

Trimite acest concurs cat mai multor prieteni, pe Facebook, pe messenger, pe mail, cu cat mai multe persoane cumpara online de la magazinele de mai sus cu atat premiul va ajunge mai mare, pana la valoarea maxima de 1000 euro.

Pe sotia mea deja a prins-o febra si a facut comanda pentru o pereche de sandale de la 3 Suisses (chiar daca ea nu poate castiga) asa ca vezi de ce ai nevoie pentru vara 2012 si incepe cumparaturile online chiar de aici.

ATENTIE: trebuie sa ajungi la magazinele online respective dand click pe logo-urile magazinelor de mai sus altfel nu vom reusi sa contabilizam comenzile.

SI NU UITA: Mai multe comenzi = mai multe sanse de castig!

Succes!