Ceasuri de damă – Best Deals de Black Week la Elefant

ceasuri de dama la reducere de black friday best deals

Ceasurile și toate accesoriile în general sunt cele mai ușor de cumpărat online. Trebuie doar să studiezi bine poza și prețul. De aceea m-am gândit că dacă la Elefant nu s-au terminat încă ofertele de Black Friday, doritorii de ceasuri de damă pot analiza reducerile la această categorie.

Ceasurile de damă sunt printre cele mai cumpărate accesorii online, înafară de bijuterii bineînțeles, la fel de ușor de achiziționat în mediul virtual.

Poate că ar fi timpul să ne gândim și la cadourile de Crăciun pentru femeile dragi din viața noastră. Și un ceas poate fi un cadou potrivit. Iar dacă îl cumperi la reducere, din timp, poate fi și o afacere bună pentru bugetul tău.

Am analizat reducerile la categoria ceasuri de damă de la Elefant și am făcut o selecție cu ceasurile care mi-au plăcut și pe care le consider Best Deals, la un raport calitate/preț foarte bun.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre preț și pentru a vedea dacă ceasurile care îți plac și ție mai sunt pe stoc la Elefant.

Best Deals la ceasuri de damă – oferte Black Week Elefant

Ceas Cluse Sarabande Stones
Ceas Cluse Sarabande Stones

Ceas Fossil Jacqueline
Ceas Fossil Jacqueline

Ceas Timex Style Premium
Ceas Timex Style Premium

Ceas U.S. Polo ASSN.
Ceas U.S. Polo ASSN.

Cele mai ieftine ceasuri la reducere la Elefant în această perioadă sunt cele Shivas și Daniel Klein. Nu le-am inclus în selecție pentru că sunt prea sport pentru gustul meu. Le găsești aici. Prețurile încep de la 49,90 lei. Ceasurile din oferta Elefant au reduceri de până la 83%.

Cele mai avantajoase rapoarte calitate/preț le-am găsit la ceasurile din gama Elixa și Cluse. Poate că nu sunt branduri atât de cunocute ca Fossil, Timex, Hilfiger, dar arată bine și se comporta frumos. Eu am un ceas Cluse auriu de aproape un an și arată la fel ca în prima zi. Nu îl port în fiecare zi totuși, cam de 3-4 ori pe săptămână pentru câteva ore pe zi.

Ceas Elixa Finesse
Ceas Elixa Finesse

Ceas Esprit Symbol of Fame
Ceas Esprit Symbol of Fame

Ceas Elixa Beauty
Ceas Elixa Beauty

Ceas Fossil Jacqueline argintiu
Ceas Fossil Jacqueline argintiu

Am inclus în selecție și ceasurile Fossil, care deși au un preț mediu spre ridicat, au reduceri avantajoase la modelele din colecția nouă.

Te interesează și mai multe modele de ceasuri pentru femei? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de ceasuri.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ceasuri de damă la reducere în săptămâna Black Week de la Elefant. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!