Castiga un voucher de 150 lei de la 24 Shop

Concurs sponsorizat de 24shop.ro Concurs sponsorizat de 24shop.ro

Se apropie sarbatorile asa ca am decis sa incepem Luna Cadourilor mai devreme – cu ajutorul magazinului online 24 Shop – care iti ofera posibilitatea sa castigi un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei.

Voucherul este valabil pana la 31 decembrie 2011 si il poti folosi pentru a cumpara produse de pe site-ul 24shop.ro.

Si chiar ai ce sa cumperi, la 24 Shop vei gasi noua colectie Lee Cooper in exclusivitate, articole de imbracaminte si incaltaminte atat pentru femei cat si pentru barbati sau copii, accesorii si articole pentru casa.

Oferta este foarte variata asa ca vei gasi cu siguranta cadouri pentru toata familia.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga

Trebuie sa comentezi! Si trebuie sa comentezi hard! Daca te uiti putin in partea dreapta, vei vedea un top al comentatorilor de pe site.

Regula e simpla:  cine ajunge primul la 100 castiga!

Asadar, lasa-ne cat mai multe comentarii si poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei oferit de catre magazinul online 24Shop.

Poti incepe cu acest articol: da-ne un LIKE sau un +1 si lasa un comentariu, citeste alt articol de pe site care iti place, da LIKE sau +1 si lasa un comentariu si asa mai departe…

Atentie: Nu poti lasa decat un singur comentariu la un articol. Chiar daca nu apare instant comentariul tau, fii fara grija, vom monitoriza atent si ne vom asigura ca nimeni nu va fi nedreptatit.

Succes!

[box bg=’#fbd072′ color=’000′]ACTUALIZARE: Concursul s-a terminat – castigatoarea este Picincu-Hobjila Viorica din Iasi. Va multumim.