Castiga o geanta de plaja!

Tombola pentru abonati

Aboneaza-te la newsletter-ul Hiperstore.ro pana pe 25 iulie si intri automat in tragerea la sorti prin care 3 norocosi vor castiga cate o geanta de plaja.

Daca esti deja abonat nu mai trebuie sa faci nimic, iti multumim pentru ca ne urmaresti si fii fara grija, absolut toti abonatii, inclusiv cei vechi, vor intra in tragerea la sorti. Aceasta se va face cu ajutorul random.org prin care vom extrage 3 numere aleator in data de 26 iulie.

Exclusivitati pentru abonati

Al 2-lea motiv pentru care sa te abonezi la newsletter-ul Hiperstore.ro este e-mailul special pe care il vei primi la o zi dupa abonare, mesaj care va contine o serie de cupoane de reducere oferite in exclusivitate pentru abonatii nostri de catre magazinele online partenere.

Aceste reduceri nu sunt publice si nu sunt disponibile in niciun alt loc – vei putea cumpara tricouri, ochelari de soare, cosmetice, rochii + alte articole de imbracaminte si incaltaminte cu reduceri de pana la 30%.

Deci, daca vrei sa fii la curent cu promotiile si ofertele magazinelor online, sa primesti reduceri in exclusivitate de la magazinele partenere si sa poti castiga o geanta de plaja Aboneaza-te acum! la newsletter-ul nostru.