Castiga 2 vouchere de cumparaturi de la Cucuun Fashion

Concurs Cucuun Fashion Concurs Cucuun Fashion

Lansam astazi un nou concurs pentru tine!

Poti castiga 2 vouchere de cumparaturi online de la cucuun-fashion.ro: unul in valoare de 100 lei si unul de 50 lei.

Cucuun Fashion este un magazin online creat dintr-o mare pasiune pentru moda, haine, make up si stil. Magazinul iti ofera tot ceea ce o femeie are nevoie pentru a fi speciala: bun gust, eleganta, calitate si noutate.

Stilul Cucuun surprinde prin simplitate si eleganta. Zilnic puteti vedea pe site produse noi, modele unicat sau in serii limitate, la preturi care va vor surprinde in mod placut.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

Trebuie sa vizitezi pagina de facebook Cucuun Fashion si sa dai LIKE sau sa vizitezi pagina de profil Cucuun Fashion si sa dai ADD FRIEND apoi sa lasi un comentariu aici cu produsele care iti plac de la Cucuun Fashion.

Tragerea la sorti se va efectua la data de 12 aprilie 2012 cu ajutorul random.org iar doua norocoase vor primi cate un voucher, unul de 100 lei si unul in valoare de 50 lei, pe care le pot folosi sa cumpere produse de pe site-ul Cucuun Fashion.

Alte detalii:

Transportul pentru produsele pe care si le vor alege castigatoarele va fi gratuit. Daca valoarea produsului este mai mare decat valoarea voucher-ului, clientul va achita diferenta. Daca produsul ales are o valoare mai mica decat premiul, diferenta nu va fi rambursata in niciun fel castigatorului.

Succes!