Candelabre de lux din materiale reciclabile

Candelabru Haygarth Candelabru Haygarth

Designerul Stuart Haygarth creeaza candelabre ode lux, opulente, din materiale reciclabile. Iar candelabrele realizate sunt 100% functionale. In ultimii 10 ani, Stuart Haygarth a realizat colaje din jucarii, piese auto si chiar parti de ochelari pe care alti oameni le-au considerat stricate sau nefolositoare si le-au aruncat. Aceste parti au ajuns parti integrante ale candelabrelor de lux realizate de designer.

Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth

Haygarth aduna obiecte reciclabile si le organizeaza pe categorii, stiluri. De exemplu, in colectia de lampi Tide, a folosit materiale si obiecte gasite pe plaja, aranjandu-le intr-o sfera mare, cu o sursa de lumina centrala.

Candelabre de lux Haygarth
Candelabru Haygarth

Alte piese ale colectiei sale includ combinatii originale de materiale colorate. Spectacle este compus din peste o mie de perechi de ochelari de vedere. La proiectul intitulat Sharp, Haygarth a folosit obiecte confiscate de la imbarcarea pasagerilor liniei aeriene British Airways.

Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth
Candelabru Haygarth

Originar din Lancashire , in nordul Angliei, locuitor actual al Berlinului, Haygarth si-a inceput cariera ca ilustrator si designer grafic pentru Sony, Porsche, Penguin Books si BBC. Puteti vedea prima lui expozitie solo la Carpenters Workshop Gallery in Paris, de pe 08 februarie pana pe 10 mai.

Mai multe produse de iluminat din materiale reciclabile marca Stuart Haygarth poti vedea pe stuarthaygarth.com

Sursa articol: inhabitat.com