Camasi office in serie limitata

Colectia de toamna 2011 T'esha Fashion Colectia de toamna 2011 T'esha Fashion

Cand vine vorba despre tinute office suntem obisnuite cu produse realizate in serii mari de catre diverse fabrici.

Exista totusi si imbracaminte office semnata de catre designeri romani, realizata in serie mica. Un astfel de brand este T’esha by Diana Tatucu.

Aceasta creaza modele foarte feminine, folosindu-se de dantele, volanase si funde. Majoritatea modelelor sunt o interpretare moderna a costumului din perioada renascentista sau baroca.

Materialul cel  mai des folosit este bumbacul, o tesatura naturala cu rezistenta specifica mare, higroscopicitate buna (ceea ce face sa fie igienic, placut la purtare) care absoarbe transpiratia.

Produsele T’esha se pot comanda pe site-ul: http://boutique.tesha-fashion.ro, in perioada 28.09-28.10 cititoarele mujo.ro avand o reducere de 10% (reducerea se aplica automat in pagina de comanda dupa introducerea codului hiperstore09 in casuta pentru coduri de reducere).

Mai jos sunt cateva modele de camasi pentru care poti opta:

Camasa roz cu negru
Camasa roz cu negru

Camasa cu jabou dublu din dantela neagra si roz, cambrata pe talie. Gulerul rusesc, de 3 cm, se leaga cu o funda. Are maneca lunga cu manseta de 10cm si este realizata dintr-un material cu textura cu dungi.

Camasa cu guler inalt
Camasa cu guler inalt

Aceasta are un guler rusesc inalt de 7cm, maneci lungi, bufante, cu manseta lata pe care este aplicata dantela neagra. Este realizata din panza de bumbac.

Camasa neagra
Camasa neagra

Camasa cu jabou in  forma de V din bumbac si dantela. Gulerul este rotunjit si se incheie la gat printr-o funda. Maneca este incretita si are o manseta foarte lata.

Camasa rosie
Camasa rosie

Camasa are un jabou dublu din bumbac si dantela aplicata pe margini, cu guler rotunji. Se leaga cu funda,are maneca incretita, cu manseta lata de 21.5 cm. Este un model cambrat pe talie.

NU UITA: ai o reducere de 10% folosind codul hiperstore09 pana pe 28 octombrie 2011.