Cadouri de la Remington la fiecare IPL achiziționat

Prima lună de vară ne aduce vești bune de la Remington.

La fiecare aparat IPL cumpărat între 15 iunie 2015 și 15 iulie 2015 primești cadouri.

Să vedem și despre ce cadouri este vorba totuși. Eu zic că sunt atrăgătoare și folositoare pentru o femeie care iubește să aibă grijă de ea.

Ai un trimmer (în valoare de 99 lei) cadou la fiecare IPL Prestige achiziționat și o geantă zebră (vezi poza de mai jos) la orice alt IPL pe care te decizi să îl achiziționezi.

geanta zebra cadou

Deși mă duc periodic la cosmeticiană pentru epilat, am și aparat Remington clasic pe care îl folosesc în cazuri de urgență (când e cosmeticiana în vacanță) mă gândeam să-mi cumpăr un aparat IPL.

Am și făcut o lista cu argumente pro și contra achiziționării unui astfel de aparat de epilat. Concluziile pe care le-am tras după ce am studiat lista le găsești mai jos.

Să-mi cumpăr sau să nu-mi cumpăr aparat de epilat IPL?

remington-IPL6750-2

În primul rând vorbim de un preț mai mare, în jurul sumei de 1600 de lei, sumă pe care trebuie să o plătești o dată, plus periodic lampa de rezervă. La cosmeticiană ajunge cam 70-80 de lei ședința, dar dacă faci calculele într-un an de zile cheltui mai mult la salon decât dacă ți-ai cumpăra aparatul de epilat IPL Remington.

Dacă vorbim de comoditate îți convine să-ți cumperi aparat pentru că te cosmetizezi acasă la tine, în intimitate. Tot vorbind de comoditate, o luăm și pe partea cealaltă: decât să te epilezi tu acasă, să te chinui, mai bine te duci la cosmeticiană și doar suporti durerea, te întorci de două-trei ori pe partea cealaltă. Plus la salon poate mai faci și altceva, nu doar te epilezi: coafură, manichiură, pensat etc.

IPL-ul promite rezultate pe termen lung, pe când la cosmeticiană trebuie să te duci măcar o dată pe lună.

Ce presupune tehnologia aparatului IPL Prestige?

I-Light Prestige folosește tehnologia unică PROPULSE – Lumina Intens Pulsată care țintește părul direct de la rădăcină, și are ca rezultat, îndepărtarea permanentă, obținând o piele netedă și delicată, ca tu să te bucuri de toate momentele frumoase ale vieții fără niciun strop de stres. Această tehnologie unică acționează prin încălzirea folicului părului, focalizând energia luminoasă la rădăcină pentru a opri ciclul de creștere. Rezultatele obținute sunt permanente după doar 3 tratamente.

Concluzie: Dupa ce am citit zeci de review-uri despre tot felul de aparate IPL, balanța înclină mai greu spre achiziționarea unui model premium, cu tehnologie cât mai nouă și mai performantă. Poate mi-l aduce Moș Crăciun :) !

Tu ce zici? Se merită să cumperi un aparat IPL?

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea de astăzi: oferta lunii iunie de la Remington, pentru a întâmpina vara cu o piele fină și catifelată, fără prea multă bătaie de cap. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

www.laserhairremoval.me
Sursă foto