Bijuterii – cadoul perfect pentru 8 martie

Bijuterii 8 Martie

Bijuteriile reprezinta cadoul perfect pentru ziua de 8 martie. Se spune ca diamantele sunt pentru totdeauna, dar asa este si dragostea unei mame.

Dar Ziua Mamei nu este doar pentru mama ta, este o sarbatoare pentru toate femeile din viata ta. Asta inseamna si bunica ta, partenera sau chiar sora ta.

Stiu ca e criza, dar daca nu le poti oferi tuturor femeilor din viata ta bijuterii, atunci trimite-le macar o felicitare sau o cutie de bomboane si un buchet de flori.

Fa-le o vizita, da-le o imbratisare, spune-le ca le apreciezi, ca esti fericit ca fac parte din viata ta.

Indiferent de ce bijuterii optezi sa le oferi femeilor pe care le iubesti, ai de unde sa alegi. Magazinele online de bijuterii din Romania au o gama deosebit de variata de bijuterii: inele, bratari, coliere, cercei, brose, lantisoare.

Data nu stii ce sa alegi, mai jos ti-am facut o scurta selectie de bijuterii pe care mi-ar placea sa le primesc de 8 martie, bineinteles insotite de multe imbratisari si sarutari.

Partenerei tale ofera-i un inel deosebit, din aur sau argint, cu diamante sau alte pietre pretioase, depinde de ce buget ai.

Inel trandafir

 

Inel trandafir

Inel LaRosa

 

Inel LaRosa

Inel cu diamante negre

 

Inel cu diamante negre

Mamai tale, poti sa-i arati multumire pentru tot ceea ce a facut de-a lungul vietii pentru tine, oferindu-i drept cadou de 8 martie o bratara.

Bratara margele cu lemn

 

Bratara din margele cu lemn

Bratara din matase japoneza

 

Bratara din matase japoneza

Bratara Metal chic

 

Bratara Metal Chic

Surorii tale poti sa-i alegi o pereche de cercei draguti, din perle negre sau din lemn.

Cercei eleganti

 

Cercei de lemn

Cercei perle negre caviar

 

Cercei perle negre caviar

Cercei LaRosa

 

Cercei LaRosa

Si colierele sunt o alegere buna pentru un cadou de 8 martie. Daca vrei sa-i oferi bunicii tale un colier, te sfatuiesc sa alegi un colier din perle naturale. Modelele pe care am ales sa ti le recomand mai jos, se potrivesc pentru persoane mai tinere.

Colier Metallic chic

 

Colier Metallic Chic

Colier LaRosa

 

Colier LaRosa

Colier handmade cu perlute

 

Colier handmade cu perlute

Daca te intereseaza si alte modele de bijuterii pe care sa le oferi drept cadou de 8 martie, te rog sa accesezi sectiunea de magazine online de bijuterii.

Cumparaturi placute!