Alege setul Starshiners Mesmerise și sigur vei fi remarcată!

set mesmerise blue starshiners

Nu e vineri, ziua recomandărilor, dar de cum am văzut acest set Starshiners Mesmerise Blue am vrut să-l remarce mai multe doamne și domnișoare.

În acest sezon se poartă topurile scurte, mai ales seturile coordonate de crop top cu fuste midi, fie ele mulate sau cloș.

Acest set Starshiners este în ton cu trendurile. Are un imprimeu floral frumos, țn culori de vară: bleu, roz, lila, galben pal. Se potrivește de minune cu o piele bronzată. Nici nu trebuie să ai pachețele la abdomen, pentru că topul scurt și fusta midi cu talie înaltă se completează de minune, lăsând doar 1-2 cm la vedere, ca un teaser.

Set Starshiners Mesmerise Blue

set crop top fusta midi mulata starshiners
Dă click pe poză pentru a afla mai multe detalii!

Topul scurt este tip maieu cu bretele groase, fusta este de lungime medie, mulată. Datorită lungimii fustei, a taliei înalte, picioarele tale vor părea mult mai lungi, mai atletice, iar silueta va căpăta mult dorita formă de clepsidră.

Datorită imprimeului aș putea spune că setul se pretează mai mult ca ținută de zi, dar datorită croielii și purtat cu accesorii adecvate îl poți scoate la admirat (de către alții :) ) și seara, la plimbare sau la un suc cu prietenii.

Prețul este unul rezonabil pentru un set top-fustă așa de drăguț: 165 lei, fără a include taxele de transport.

Se potrivește perfect cu încălțăminte cu toc. Eu l-aș purta cu sandalele sau cu pantofii de mai jos.

Sandale Mineli Boutique Sensational Pink
Sandale Mineli Boutique Sensational Pink

Pantofi Mineli Boutique Magnified DarkBlue
Pantofi Mineli Boutique Magnified DarkBlue

Toate articolele din colectia Starshiners le găsești aici. Poți alege dintre rochii frumoase office, de seară, salopete casual dar și elegante, bluze, fuste, pantaloni.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco, dar și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea de la care nu m-am putut abține: setul Starshiners Mesmerise Blue. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!