10 botine comode și ușor de asortat oricărei ținute

Botinele sunt unul dintre motivele pentru care iubesc vremea rece.

Pasiunea mea pentru cumpărături online, în special pentru încălțăminte cu toc înalt dar și comod, a crescut de la an la an.

Mi-am cumparat botine pentru orice ocazie. Pentru când mă îmbrac elegant am ales botinele cu toc înalt subțire, nu foarte comode, dar suportabile pentru câteva ore.

Mi-am cumpărat online multe modele de botine cu toc mediu, gros pentru că de cele mai multe ori mă îmbrac casual, de culori diferite: negru, gri, albastru electric. Și pe lângă botinele comode mai am și câteva cutii de ghete, fiecare cumpărate pentru că mi-a plăcut ceva în mod deosebit la ele.

Și uite așa am ajuns în punctul în care nu mai am loc unde să îmi depozitez încălțămintea.

Deci mă asteapta o curățenie majoră. Trebuie să mă hotărăsc la ce botine renunț și pe care să le păstrez.

Acum înțeleg ce simte fetița mea, Alexia, când o rog să sortăm împreună jucăriile și să le donăm pe cele cu care nu se mai joacă. Ca și ea, nu prea vreau să renunț la nicio pereche de botine. Sunt jucăriile mele :) .

Dar în această iarnă îi voi da un exemplu Alexiei și împreună, vom tria încălțămintea pe care vreau să o donez. Și așa îmi fac loc în dulap de unele modele noi :) . Glumesc! Sau nu!

Dacă nu vrei să ajungi ca mine te sfătuiesc să cumperi încălțăminte inteligent.

Nu ai nevoie de mai mult de trei-patru modele de botine: una cu toc subțire elegant, pentru ocaziile speciale și zilele când mergi la birou, o pereche de botine sau ghete deosebit de comode pentru plimbări lungi sau sesiuni de shopping la supermarket și o pereche de botine cu toc mediu spre înalt, dar atât de comode și de ușor de asortat la orice ținută încât să le porți aproape în fiecare zi.

Culorile botinelor ar trebui alese în funcție de ce predomină în garderoba ta. La mine predomină negrul deci botinele mele sunt în culori reci: negru, gri, albastru închis. Dacă îți plac culorile pământii, nuanțele de maro,îți poți cumpăra botine comode crem, bej, khaki, camel, foarte ușor de asortat cu trenciuri sau cu un poncho de toamnă.

Am căutat la magazinele online de încălțăminte astfel de botine comode și ușor de asortat oricărei ținute. Am ales mai jos 10 perechi botine care mi-au plăcut. Cele grena îmi fac cu ochiul, dar înainte de a le cumpăra promit să reorganizez pantofarul.

Botine de damă comode și ușor de asortat – 10 recomandări de la magazinele online

Pentru a le cumpăra și pentru a afla mai multe detalii despre botinele de damă care îți plac dă click pe poze. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate.

Botine dama negre Angelina
Botine damă negre Angelina

Botine dama Devi
Botine damă Devi

Botine dama din piele cu toc Vader
Botine damă din piele cu toc Vader

Botine dama Vlare
Botine damă Vlare

Botine Gesper grena
Botine Gesper grena

Botine Marado camel
Botine Marado camel

Botine Natha negre
Botine Natha negre

Botine pentru femei Arnaldo Toscani
Botine pentru femei Arnaldo Toscani

Botine cu toc XTI
Botine cu toc XTI

Botine Versace Emma negre
Botine Versace Emma negre

Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase? Înscrie-te la newsletter-ul Mujo!

Îmi poți propune idei de shopping online și ce recomandări ți-ai dori să vezi pe Mujo. Trebuie doar să-mi trimiți un mesaj pe pagina de Facebook.

Acestea au fost recomandările de botine comode și ușor de asortat oricărei ținute, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: