Trolere ieftine online – cum îl alegi pe cel potrivit?

Să fim serioși, pe cât de frumos ar putea părea mersul în vacanță, pentru cel/cea ce organizează bagajele poate fi un stres major. De la alcătuitul listelor cu cele necesare pentru toți membrii familiei, la alegerea unui troler de calitate, care să nu se strice când ți-e lumea mai dragă, la pregătitul și împachetatul efectiv.

De aceea m-am gândit că ar fi util un mic ghid de shopping care să te ajute în alegerea trolerului de vacanță potrivit nevoilor și bugetului alocat pentru această achiziție.

În cazul în care călătorești cu avionul, nu te duci în drumeții la munte sau la Vama Veche, atunci ar trebui să alegi un troler în locul unui rucsac sau în locul unei genți de voiaj de mână. De ce?

Pentru că:

  1. Trolerul de voiaj are roți, nu depui atât efort cărând în spate un rucsac cât tine de mare.
  2. Nu vei mai transpira la spate.
  3. Hainele se păstrează neșifonate și la nevoie poți umbla mai ușor în bagaj. Pentru o organizatoare godzilla ca mine, este un plus să nu trebuiască să bag mâna până la umăr în rucsac căutând tricoul care este tot timpul cât mai jos împachetat. La troler hainele pot fi organizate mult mai ușor, pot fi compartimentate în funcție de ținute și ai avantajul că vezi unde cauți.
  4. Siguranța bagajelor. Oricum a-i împacheta, un troler, mai ales cele cu lacăt, sunt mult mai sigure împotriva eventualelor furturi decât rucsacurile.
  5. Iar dacă ești nevoită să aștepți ore întregi într-un aeroport aglomerat, trolerul îți poate servi drept scaun.

La ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un troler

  1. Mărimea este un factor important în procesul de alegere al unui troler. Atunci când călătorești cu avionul trebuie să citești cu atenție informațiile referitoare la dimensiunea bagajelor, și a celui de cală, cât și a celui de mână, pentru a nu fi nevoită să achiți taxe suplimentare. Fiecare companie are propria politică referitoare la dimensiunile bagajelor, deci nu pleca în vacanță fără a te asigura că trolerul tău se încadrează.
  2. Greutatea trolerului. Trebuie să te gândești că, cu cât este mai mare trolerul, cu atât mai greu va fi de cărat. Îmi aduc aminte cu oroare că acum câțiva ani mi-am cumpărat cel mai mare troler pe care l-am găsit. Asta pentru că aveam foarte multe bagaje și pe atunci nu erau atâtea restricții la dimensiunea bagajelor de cală. Până la metrou am ajuns cum am ajuns, dar spre aeroport trebuia să iau un autocar. Ca să ajung la autocar trebuia să urc de la stația de metrou vreo 50 de trepte. Nu mergeau scările rulante. Și am cărat la trolerul meu mare până mi-au căzut brațele. Deci fii atentă și la mărime și la greutate. Trebuie să-ți cunoști limitele și să alegi un troler potrivit pentru puterile și dimensiunile tale.
  3. Mânerul trolerului trebuie să fie ușor de folosit și dintr-un material rezistent.
  4. Dacă ești o împătimită a organizării bagajului, trolerul este de preferat să aibă cât mai multe compartimente.
  5. Când pleci în vacanță îți intră toate cele necesare perfect în valiză. Dar când te întorci, dacă ești ca mine și cumperi și suveniruri, câteva articole vestimentare, eventual ș o pereche de pantofi la reducere, trolerul trebuie să aiba posibilitatea de a fi lărgit, măcar cu puțin.
  6. Prețul este indicatorul calității în ceea ce privește trolerele. Dacă mergi cu avionul măcar de două ori pe an trebuie să-ți cumperi unul mai bun de la Samsonite, Lamonza. Chiar și cele de Kring au un raport calitate/preț convenabil.

Majoritatea oamenilor vor trolere de culoare închisă: gri, negru, bleumarin, pentru că sunt mai rezistente la murdărie față de cele din materiale deschise: crem, alb. Eu tind să aleg un troler într-o culoare mai stridentă: bleu, roz sau măcar cu un imprimeu deosebit, pentru că sunt mai ușor de recunoscut atunci când le aștepți pe bandă la aeroport.

Acum hai să vedem ce tipuri de trolere găsim la magazinele online din România. Am ales pentru tine trolere ieftine, dar și unele cu prețuri medii, de la branduri de renume internațional. Cele mai ieftine trolere, de calitate totuși, le-am găsit la eMag, B-Mall și Sportaddict.

Dă click pe poze pentru a afla cât costă trolerele care te interesează. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online care le comercializează.

Trolere ieftine – recomandări de la magazinele online

Troler Lamonza graffiti Eva
Troler Lamonza graffiti Eva

Troler Sherpani Hemisphere
Troler Sherpani Hemisphere

Troler Mirano Lyon
Troler Mirano Lyon

Indiferent de cât de mare este lacătul la trolerul de vacanță, nu uita că bunurile de preț nu se pun în bagajul de cală, ci în cel de mână pentru a putea fi sub ochii tăi tot timpul. Și nu pleca niciodată în vacanță fără asigurare de călătorie.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de trolere ieftine online, precum și câteva sfaturi care te pot ghida în alegerea modelului potrivit pentru tine. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Photo credit: huffingtonpost.com


Publicat

în

de către

Etichete: