Paltoane scurte pentru iarna 2011-2012

DeClub.ro
Paltoane scurte
Paltoane scurte

Am gasit atat de multe modele de paltoane scurte, lungi si foarte diverse care imi plac, incat in articolul de vineri despre paltoane iarna nu au avut loc toate.

Astfel, avand in vedere ca este o perioada buna pentru achizitia de paltoane pentru iarna m-am hotarat sa declar aceasta saptamana – saptamana paltoanelor la Hiperstore.

Astazi vom vedea cateva modele de paltoane scurte iar in zilele urmatoare vom continua cautarile pentru paltonul de iarna perfect cu recomandari de paltoane lungi, paltoane colorate, paltoane ieftine vs paltoane premium, paltoane in carouri si paltoane stil military.

Dar sa revenim la tema de astazi si anume modele de paltoane scurte si unde gasim online pentru a achizitiona paltoane scurte pentru sezonul de iarna 2011-2012.

Paltoane scurte

Paltoane scurte: Stil Retro
Paltoane scurte: Stil Retro

Un palton scurt pentru femei in stil retro cu guler din blana falsa, disponibil pe bej si negru la 538 lei pe 3suisses.ro.

Paltoane scurte: Simplitate
Paltoane scurte: Simplitate

Stiu ca e un palton mediu si nu scurt dar simplitatea si eleganta acestuia il recomanda. Un timeless design pe laredoute.ro la 689 lei.

Paltoane scurte: Carouri
Paltoane scurte: Carouri

Un palton scurt cu model aleatoriu in carouri din care rezulta un palton unic de fiecare data – 538 lei la 3suisses.ro.

Paltoane scurte: Model Trapez
Paltoane scurte: Trapez

Un model reprezentativ pentru categoria paltoane scurte, maneci trei sferturi si guler inalt – 493 lei la 3suisses.ro.

Paltoane scurte: Palton matlasat
Paltoane scurte: matlasat

Palton negru matlasat, cu doua randuri de nasturi contrastanti, la reducere pe amafashion.ro – 351 lei.

Paltoane scurte: Palton scurt cu gluga
Paltoane scurte: gluga

Un model de palton scurt cu gluga, disponibil pe negru, rosu si alb-crem la amafashion.ro cu o reducere de 20% fata de pretul initial – 336 lei.

Paltoane scurte: Palton cu cordon
Paltoane scurte: cordon

Palton pentru femei cu un cordon in talie, nasturi mari decorativi si catarama mare in talie, se poate achizitiona online pe lafemme.ro la pretul de 249,98 lei.

Paltoane scurte: Maneci Kimono
Paltoane scurte: Maneci Kimono

Un model elegant cu doua randuri de nasturi si maneci kimono, un palton scurt care iese in evidenta in orice ocazie – 444 lei la 3suisses.ro.

Paltoane scurte: Guler fantezie
Paltoane scurte: Guler fantezie

Palton scurt cambrat cu guler fantezie si curea detasabila, o aparitie diferita de paltoanele scurte clasice, disponibil la 3suisses.ro la 493 lei.

Acestea au fost recomandarile noastre de modele de paltoane scurte pentru iarna 2011-2012, maine vom trata paltoanele lungi si iti vom prezenta multe modele interesante de paltoane lungi de dama pe care le poti cumpara online de la magazinele romanesti.

Tie ce model dintre aceste paltoane scurte ti-a placut?

UPDATE: Vezi si recomandarile de paltoane pentru iarna 2012.